Klik Untuk Kembali:

PERHATIAN!!

Untuk membaca catatan terkini Asreemoro sila klik ke http://tausug-global.blogspot.com/
Di sini hanya untuk Catatan Lama!! Harap Maklum!!

Jumaat, 30 Januari 2009

2-KEMPEN: MEMBANTU UMMAT ISLAM SULU


Belilah kedua buah buku di atas sebagai bantuan kepada ummat Sulu. Untuk pembelian sila dapatkan nombor telefon yang ada pada Poster.

Perhatian:
Poster 1 dan 2 ini adalah diselia dan diuruskan oleh kumpulan Ustaz-ustaz (pendakwah) dari semenanjung Malaysia dan Sabah serta Indonesia. Ustaz Hasri dari Bogor, Indonesia adalah wakil perhubungan tunggal di Indonesia. 

Sekiranya tuan/puan/Dato'/Datin ingin menghantar bantuan ke Sulu, sila hubungi saya terlebih dahulu:
H/P: +60163232849
Email: asreemoro@yahoo.com


1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Sekadar ingat mengingatkan. Jangan lupa selalu berdoa untuk saudara kita di Palestin. Doa Qunut Nazilah

“Ya Allah, sesungguhnya kami bermohon pertolongan Mu, kami meminta ampun kepada Mu, kami memohon petunjuk dari Mu, kami beriman kepada Mu, kami berserah kepada Mu dan kami memuji Mu dengan segala kebaikan, kami mensyukuri dan tidak mengkufuri Mu, kami melepaskan diri daripada sesiapa yang durhaka kepada Mu.

Ya Allah, Engkau yang kami sembah dan kepada Engkau kami bersalat dan sujud, dan kepada Engkau jualah kami datang bergegas, kami mengharap rahmat Mu dan kami takut akan azab Mu kerana azab Mu yang sebenar akan menyusul mereka yang kufur Ya Allah, Muliakanlah Islam dan masyarakat Islam. Hentikanlah segala macam kezaliman dan permusuham, Bantulah saudara-saudara kami di mana sahaja mereka berada. Angkatlah dari mereka kesusahan, bala, peperangan dan permusuhan.

Ya Allah, selamatkanlah kami dari segala keburukan dan janganlah Engkau jadikan kami tempat turunnya bencana, hindarkanlah kami dari segala bala kerana tidak sesiapa yang dapat menghindarkannya melainkan Engkau, ya Allah.”
Sumber: JAKIM
View Profile: Rantong